top of page

REVIJA OBJEM - UREDNICA

Objem je revija, ki daje glas resničnim ljudem, ki se navadno ne izpostavljajo v klasičnih revijah. Prva izdaja je izšla maja 2021 in vsebuje intervjuje ter članke na temo uspeha, zadovoljstva in sreče ljudi tako ali drugače povezanih z Goriško regijo. Naši znanci, prijatelji, družinski člani, v starostnem rangu od šest do oseminosemdeset let, raznih poklicev, od frizerstva, zdravstva, umetnosti do znanosti in ekonomije, razpravljajo o svojih pogledih na življenje.

V revijo je bilo vložene veliko energije, potrpežljivosti in ljubezni, s ciljem, da nastane nekaj iskrenega ter kvalitetnega, zato si vsi sodelujoči želimo, da bi pravkar začeto pot nadaljevali.

 

Priporočena donacija je tako 10 EUR.

Število strani: 78 (15 intervjujev/člankov)

Objem lahko kupite s klikom na to povezavo, revija pa bo na prevzem čakala v Čajnici in kavarni DNEVNA v Novi Gorici.

 

V primeru, da osebni prevzem ni možen, mi na e-naslov info@producerium.com prosim napišite sporočilo, da se dogovorimo o drugih možnostih prevzema.

Revijo si lahko izposodite tudi v knjižnicah. Več o izposoji na tej povezavi.  

 

Na tem naslovu sprejemamo tudi komentarje, kritike, misli in upam, da kmalu tudi nove prispevke. 

Grafična oblikovalka: Nina Čavž

Lektorica: Aleksandra Čehovin

 

ČASOPIS NOVEMBER- UREDNICA

November je mlad literarni časopis, ki se je razvil iz revije November, ki je nastala neke novembrske sobote v goriški carinarnici ob slovensko-italijanski meji in je izhajala pod okriljem Društva humanistov Goriške. V obliki revije so bile izdane štiri številke, peta pa je izdana v obliki časopisa. 


Prozne, lirične in dramske tekste sprejemamo na casopisnovember@gmail.com. Na tem naslovu se lahko na revijo tudi naročite. 

Cena časopisa: 4,50 EUR

Facebook: Časopis November

Instagram: Časopis November

bottom of page