top of page

REVIJA OBJEM - UREDNICA

Objem je revija, ki daje glas resničnim ljudem, ki se navadno ne izpostavljajo v klasičnih revijah. Prva izdaja je izšla maja 2021 in vsebuje intervjuje ter članke na temo uspeha, zadovoljstva in sreče ljudi tako ali drugače povezanih z Goriško regijo. Naši znanci, prijatelji, družinski člani, v starostnem rangu od šest do oseminosemdeset let, raznih poklicev, od frizerstva, zdravstva, umetnosti do znanosti in ekonomije, razpravljajo o svojih pogledih na življenje.

V revijo je bilo vložene veliko energije, potrpežljivosti in ljubezni, s ciljem, da nastane nekaj iskrenega ter kvalitetnega, zato si vsi sodelujoči želimo, da bi pravkar začeto pot nadaljevali.

 

Priporočena donacija je tako 10 EUR.

Število strani: 78 (15 intervjujev/člankov)

Objem lahko kupite s klikom na to povezavo, revija pa bo na prevzem čakala v Čajnici in kavarni DNEVNA v Novi Gorici.

 

V primeru, da osebni prevzem ni možen, mi na e-naslov info@producerium.com prosim napišite sporočilo, da se dogovorimo o drugih možnostih prevzema.

Revijo si lahko izposodite tudi v knjižnicah. Več o izposoji na tej povezavi.  

 

Na tem naslovu sprejemamo tudi komentarje, kritike, misli in upam, da kmalu tudi nove prispevke. 

Grafična oblikovalka: Nina Čavž

Lektorica: Aleksandra Čehovin

 

ČASOPIS NOVEMBER- UREDNICA

November je mlad literarni časopis, ki se je razvil iz revije November, ki je nastala neke novembrske sobote v goriški carinarnici ob slovensko-italijanski meji in je izhajala pod okriljem Društva humanistov Goriške. V obliki revije so bile izdane štiri številke, od pete številke naprej pa izhaja v obliki tematskega časopisa pod Kulturno - umetniškim društvom Ni Da Ni. 

Urednice časopisa November smo pesnica in jezikoslovka Katarina Gomboc Čeh, pisateljica Anja Mugerli in scenaristka Tamara Babić Nikiforov. Tehnični urednik je Aleš Čeh, grafična oblikovalka pa Nina Čavž.


Prozne, lirične, dramske, scenaristične, esejistične in vse mogoče hibridne tekste, eseje, knjižne kritike sprejemamo na casopisnovember@gmail.com. Na tem naslovu se lahko na časopis tudi naročite. 

Cena časopisa: 5,00 EUR

Spletna trgovina: https://casopisnovember.fwscheckout.com/ 

Facebook: Časopis November

Instagram: Časopis November

bottom of page